17 Ocak 2010 Pazar

SONBAHARDA ALTINPARK



Ekim ayında,havalar o kadar güzel gidiyordu ki,bizde felekten o güzel günlerden birini çalıp,komşumuz Nergiz ve kızı,Tuna'nın kankisi Sueda ile Altınpark'a gitmiştik.o güzel havanın tadını akşama kadar doya doya çıkardık.çocuklar çok eğlendiler,eve dönmek bile istemediler.işte,o güzel günden,bize anı kalan fotolar...

attık çimenlerin üzerine kendimizi sere-serpe...

bol bol koşup oynadı çocuklar çimenlerin üzerinde,stres attılar...

walla o kadar eğlendiler ki,taklalar bile attılar;))

güzel hava ve çimenleri bulunca,çıkardık ayakkabı ve çoraplarını,elektiriklerini toprağa saldılar:)

karşınızda,relax Tuna;))

Tuna ve Sueda'nın kedi sevgisi:)))) yine hırçın bir kedi değilmişte,tırmalamadı zavallı hayvan,biri boğuyor gibi seviyor,biri kuyruğunu çekiyor:))

bu da,romantik bir poz;)

yerde gördükleri uğur böceğini incelemeye aldılar...

artık hobilerinden biri olan,midilli'ye bindiler...

Tuna burda "kardeş"ine sarılmış uyuyor:)) sınıf arkadalarının bazısının küçük kardeşi var,bazısınında annesi hamile.bir konuşma sırasında,arkadaşlarına"benimde kardeşim var"demiş,öğretmeni,"adı ne?"diye soruncada"Fıstık"demiş:)))

işte bu daaa,midilliye bindiklerinin kanıtı;))

2 yorum:

nergiz sueda dedi ki...

canım gerçekten de çok güzel bir gündü.bahar gelince gene o günü felekten çalalım.çıplak ayaklarla çimenlere dalalım. inş.hayatları boyunca da hep böyle mutlu olurlar,dostlukları da daim olur.......

sukran dedi ki...

amin canım.walla bencede çalalııım,dalalıım nergizcim,çok güzel bir gündü çünkü,tadı damağımızda kaldı:)öpüyorum kara kızımı ve seni canım..